Nies 209lr

Granieten keukenblad

Een granieten keukenblad voor onbetwiste kwaliteit in uw keuken

Een granieten keukenblad betekent voor veel mensen pure luxe. Graniet past perfect in de moderne keuken of binnen een lichte omgeving. De luxe uitstraling van graniet zorgt ervoor dat de keuken weer herontdekt wordt. Een granieten keukenblad is niet de onbetwiste keuze van iedereen, maar staat wel voor onbetwiste kwaliteit die u zoekt in uw keuken.

Graniet als natuursteen

Veel mensen genieten zo van graniet, omdat het de diepe uitstraling van natuursteen heeft. Graniet is een stolling van magma en komt voornamelijk uit de grond in het noorden en westen van Europa. In graniet zitten veel mineralen, die onder andere de subtiele kleurverschillen in graniet verklaren. Een granieten keukenblad is echter ook verkrijgbaar in vaste kleuren, waarbij men vaak kiest voor de donkere kleuren.

Geniet ook van graniet

Wilt u dat uw keuken ook die luxe uitstraling krijgt? Rene Thijs Natuursteen kan het keukenblad van graniet in elke gewenste maat produceren. Inmeten en monteren is voor ons ook geen probleem. Wilt u eerst kennismaken met dit materiaal, dan bent u van harte welkom in onze showroom en zagerij, gevestigd in Asten. Hier kunt u zelf bepalen of het type keukenblad past bij uw wensen. We adviseren u ook graag over de mogelijkheden die graniet biedt. Neem daarom vrijblijvend contact met ons op.

Benieuwd wat wij voor u kunnen doen?

Granieten keukenblad
Neem contact op