Nies 209lr

Neolith

Haal kwaliteit in huis met Neolith tegels

Met Neolith tegels kunt u alle kanten op. Doordat de tegels beschikbaar zijn in verschillende diktes, kleuren en afwerkingen zijn deze geschikt voor gebruik in veel toepassingen in zowel het interieur als exterieur! Bij Rene Thijs Natuursteen kunnen we u uitstekend adviseren indien u overweegt Neolith tegels te plaatsen.

Eindeloze mogelijkheden

Neolith tegels zijn gemaakt van hoogwaardig keramisch materiaal. De afmeting en dikte van de tegels zorgen ervoor dat ze kunnen worden gebruikt in veel toepassingen. Zo kunnen de tegels worden toegepast in vloeren, wanden, maar bijvoorbeeld ook gevels, aanrechtbladen, wasmeubels en nog veel meer! De tegels zijn slechts 6 mm dik en zijn beschikbaar in verschillende formaten tot maximaal 150x150. In onze zagerij snijden we de tegels met een watersnijmachine recht en verstek tot 55°. Door de gewichtsbesparing van de tegels kunnen deze nog makkelijker verwerkt worden. Daarnaast zijn de tegels krasbestendig, onderhoudsvriendelijk en hygiënisch.

Tegels met kwaliteit

Met tegels van Neolith heeft u kwaliteit in handen. Het assortiment wisselt regelmatig. Er wordt grote zorg besteed aan het uitkiezen van nieuwe formaten en afwerkingen, hierbij kijkt de fabrikant naar de trends van dit moment, maar ook juist tegels met een tijdloos design vindt u in het assortiment. Om de kwaliteit te waarborgen worden er strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaal selecties uitgevoerd. De tegels worden uitsluitend gemaakt van bestanddelen die milieuvriendelijk en recyclebaar zijn. Het eindproduct zijn kwalitatief hoogwaardige tegels die een lange levensduur hebben.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Meer weten over Neolith tegels en de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor advies! Rene Thijs Natuursteen kan de tegels op een professionele wijze voor u plaatsen, uiteraard tegen een prijs die net zo mooi is als de tegels zelf!

Neolith
Neem contact op