Vroeg beginnen met bouwplannen een must

Vanzelfsprekend toch!
Home Nieuws Druk, drukker, drukst.

Druk, drukker, drukst.

Van 7 Augustus t/m 30 Augustus zijn we bij Rene Thijs Natuursteen even weg om te genieten van een welverdiende bouwvakantie. Onze medewerkers en onze machines hebben het afgelopen jaar continue gedraaid om alle projecten op tijd af te krijgen. We merken dat het niet alleen in de natuursteen en tegelzetter branche druk is, maar in alle bouwsectoren om ons heen.

Het is af en toe flink passen en meten om iedere klant zo snel mogelijk te kunnen helpen. In de bouwsector ben je vaak afhankelijk van meerdere specialisten die aan een project werken. Wanneer er 1 specialist vertraging oploopt, gaat dit als een domino effect door de agenda’s van de andere specialisten heen.

Wij adviseren mensen die aan verbouwingen, renovaties of andere bouwprojecten denken dan ook altijd om zo vroeg mogelijk te beginnen met de planning. Dat is uiteraard altijd een goed advies. In deze periode van het jaar merken we dit echter nog meer dan anders. Denkt u aan verbouwen of renoveren in bijvoorbeeld een jaar? Begin dan nu vast met plannen en uitzoeken van de juiste vakmensen. Dit voorkomt veel teleurstelling.

U kunt bij ons altijd een afspraak maken voor een bezichtiging van onze showroom. De koffie staat alvast klaar.