Muren die uw hele huis laten stralen

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuursteen wandtegels

Natuursteen wandtegels uitkiezen

Bij het uitkiezen van natuursteen wandtegels komt meer kijken dan alleen bepalen wat u mooi vindt. Natuurlijk is het erg belangrijk dat u de wandtegels zelf geweldig mooi vindt. Maar ook andere aspecten zijn van invloed op uw keuze.

Natuursteen passend bij de ruimte

Soms is een accentmuur met marmer, keramische wandtegels of mozaïek precies dat wat een muur eruit kan laten knallen. Bij het uitkiezen van natuursteen wandtegels kun je de keuze maken tot een soort en daarbij te kiezen voor een accentmuur. Hier kun je dan ook wat spannendere wandtegels uitkiezen. Om het effect optimaal te maken geldt de regel: less is more. Heeft u een mooie houten of natuurstenen vloer? Wij informeren u graag over de juiste wandtegels die passend zijn bij uw (bestaande) vloer. Uiteraard kunnen wij voor u ook meedenken in het vervangen van uw huidige vloer.

Licht, warmte en vocht

Natuursteen is natuurlijk een natuurproduct. De ene soort kan beter tegen hitte, zonlicht en vocht dan de andere. Worden de wanden regelmatig nat in bijvoorbeeld een badkamer, denk dan ook aan onderhoudsgemak om de tegels schoon te houden. We helpen u graag een wandtegel te kiezen die optimaal geschikt is voor uw omstandigheden.

In onze showroom hebben we in natuursteen en keramische wandtegels een zeer groot aanbod. Dus voor iedereen is er wel een tegel te vinden die helemaal in de smaak valt. Toch is het goed om bij de uitstraling van je wandtegels even stil te staan bij hoe tijdgevoelig de keuze is. Een accentmuur is makkelijk te vervangen dan alle wanden in een huis. Hier dan voor een wat gewaagdere natuursteen of keramische tegel gaan is dan een optie. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Zodat u jarenlang plezier heeft van uw natuursteen wandtegels.