Het gevoel van thuiskomen

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuursteen woonkamer

Natuursteen woonkamer

De vloer als eyecatcher

De uitstraling van een woonkamer wordt grotendeels bepaald door de vloer. Gaat u voor een   warm landelijk gevoel, een moderne woonkamer of de klassieke look? Een natuursteenvloer is hierin een belangrijke eyecatcher voor het bepalen van de sfeer. Naast een vloer die tegen een stootje moet kunnen, is het ook uw visitekaartje voor gasten. Natuursteen is een veelzijdig materiaal en kunnen wij voor u in alle maten en vormen leveren die u wenst. In onze zagerij zagen wij natuursteen, graniet, marmer, hardsteen, composiet en keramiek voor u op maat. Hierin kijken we samen naar uw wensen en budget. Vakmanschap is hierin voor ons vanzelfsprekend.

Houtlook tegels

Gaat u voor een houten vloer of gaat u voor natuursteen? Dit is een veelgehoord dilemma als het gaat over de vloer in de woonkamer. Beide materialen hebben hun plus- en minpunten. Houdt u van het onderhoudsgemak van keramische tegels? Maar ziet u ook graag een houten vloer in uw woonkamer liggen? Hiervoor hebben we in de showroom van Rene Thijs Natuursteen een assortiment aan keramische houtlook tegels. Houtlook tegels lijken op houten planken, maar zijn keramisch. Deze houtlook tegels zijn onderhoudsvriendelijk, krasvrij en vuilafstotend. Naast woonkamers zijn deze tegels ook prima toepasbaar in natte ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Nog een voordeel is dat keramische tegels warmte perfect kunnen geleiden, waardoor keramische houtlook tegels bij uitstek geschikt zijn voor vloerverwarming. Wanneer u echt hout gebruikt, gaat er meer warmte verloren, omdat hout minder goed geleidt dan keramiek.

Accent op luxe en comfort

Natuursteen tegels in uw woonkamer geven, ongeacht welke trend, stijl of look u wilt nastreven, altijd een luxe en natuurlijke uitstraling van uw woonkamer. Een juiste natuursteen tegel voor uw woonkamer gaat een mensenleven lang mee. Om met natuursteen verdere accenten in een woonkamer te creëren, kunt u denken aan dorpels in de deur, natuursteen plinten, schouwen en haarden en vensterbanken. Natuursteen kiezen die hierbij bij uw huidige of wellicht nieuwe vloer past, is iets waar we u graag over adviseren in onze showroom. Uiteraard met een kopje koffie en een koekje. Dat is vanzelfsprekend.