Een perfecte match van uw ruimte en uw smaak

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuurstenen vloer

Natuurstenen vloer uitkiezen

Bij het uitkiezen van een natuurstenen vloer komt meer kijken dan alleen bepalen wat u mooi vindt. Natuurlijk is het erg belangrijk dat u helemaal weg bent van de uitstraling van de natuurstenen vloer. Maar ook andere aspecten zijn van invloed op uw keuze.

Natuursteen passend bij de ruimte

Bij het uitkiezen van een natuurstenen vloer en bij keramische vloertegels is het allereerst belangrijk om na te gaan hoe de ruimte waarin de vloer komt te liggen gebruikt wordt. Wordt de vloer intensief gebruikt? Dan is het prettig om te kiezen voor een onderhoudsvriendelijke natuursteen soort of tegel. Wordt de vloer regelmatig nat omdat deze in een badkamer of zwembad wordt gelegd, kies dan voor een tegel die antislip is en die niet glad wordt wanneer hij nat is. Bij Rene Thijs kunnen we de meeste tegels van antislip voorzien. Vanzelfsprekend voor ons, wel zo veilig voor u.

Licht en warmte

Natuursteen is natuurlijk een natuurproduct. De ene soort kan beter tegen hitte, zonlicht en vocht dan de andere. Dus is het goed om bij uw keuze stil te staan wat de vloer te verduren krijgt. Ligt er vloerverwarming in de vloer? Is er sprake van direct zonlicht? We helpen u graag een natuurstenen vloer te kiezen die optimaal geschikt is voor uw omstandigheden.

Over smaak valt te twisten

Wat de een mooi vindt, is voor de ander totaal geen optie. Gelukkig hebben we in natuurstenen vloeren een zeer groot aanbod. Dus voor iedereen is er wel een vloer te vinden die helemaal in de smaak valt. Toch is het goed om bij de uitstraling van de vloer even stil te staan bij hoe tijdgevoelig de keuze is. Een natuurstenen vloer gaat immers vele jaren mee. Een heel trendy natuursteen soort kan nu heel mooi zijn. Maar bent u daar over 10 jaar ook nog zo gelukkig mee? Of kiest u dan liever voor een klassieker die nooit uit de mode gaat. Wij helpen u graag bij het maken van een weloverwogen keuze. Zodat u jarenlang plezier heeft van uw natuurstenen vloer.