Superstrak en nauwkeurig zaagwerk

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen op maat

Natuursteen op maat

Bij Rene Thijs Natuursteen kunt u al het denkbare natuursteen op maat bestellen. Zo maken wij diverse soorten hardsteen op maat, zoals composiet, graniet en marmer. We werken uitsluitend met de beste natuursteen soorten, voor onze klanten kiezen we uitsluitend voor natuursteen platen van een A-kwaliteit. Bovendien controleren we de platen die we verwerken vooraf zeer nauwkeurig. Alles voor een prachtig eindresultaat.

Natuursteen meubels

In onze professionele zagerij verwerken we natuursteen tot maatwerk meubels. Denk bijvoorbeeld aan een natuursteen werkblad of tafelblad. Maar ook aan bladen van badkamermeubels. Voor onze opdrachtgevers maken we ook vaak natuursteen trappen en vensterbanken. En zelfs heel bijzondere maatwerk producties als een ligdouche gemaakt van licht doorlatend natuursteen en verwarmde ligstoelen voor in de sauna afgewerkt met mozaïek.

Professionele natuursteenzagerij in huis

Al het maatwerk natuursteen wordt in eigen huis gemaakt. Rene Thijs beschikt namelijk over een professionele natuursteenzagerij die is uitgerust met een geavanceerde waterstraalmachine en een CNC zaagmachine. Daarmee kan werkelijk ieder stuk maatwerk gemaakt worden. Om de topkwaliteit van onze maatwerk producten te borgen verlaat niets onze zagerij zonder minutieuze en handmatige controle. Goed werk kost immers tijd, dat is voor ons een bewuste keuze.