Betaalbare topkwaliteit

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen soorten Keramiek

Keramiek

Ideaal onderhoudsproduct

Niet alleen natuursteen heeft historie, keramiek gaat meer dan 3000 jaar terug in de tijd. Een echte klassieker dus. Keramische tegels zijn een mengsel van zand, klei en andere natuurlijke bestanddelen. Ze zijn in verschillende vormen, diktes en afmetingen te verkrijgen.

Pluspunten van keramiek

Keramische tegels hebben veel pluspunten. Keramische tegels zijn hard, sterk, hygiënisch, makkelijk schoon te maken, niet ontvlambaar en vuurbestendig. Buigen en krom trekken doen ze vrijwel nooit. Door de grote afmetingen en de geringe dikte van de tegels en platen, kunnen we bijna elk formaat op wanden, gevels, aanrechtbladen en keukenbladen realiseren bij Rene Thijs natuursteen.

Expert in groot formaat

Een van de pluspunten van keramiek is dat deze beschikbaar zijn in grote formaten en platen. Bij Rene Thijs natuursteen zijn we een expert op het gebied van het plaatsen van grote formaat keramische tegels. Keramische tegels van 120×120 cm zijn geen probleem. Uiteraard kunnen we ook keramische tegels van 80×80 cm of elk ander gewenst formaat bij u leveren en plaatsen. Wij leveren keramiek van topleverancier Neolith. Tussen de kleuren die wij u kunnen bieden treft u een brede lijn aan industriële, natuurlijke en warme kleuren, waar voor iedere stijl een passende tegel te vinden is.

We adviseren u graag of keramiek een geschikt materiaal is voor uw toepassing. Kom gerust langs of bel ons voor meer informatie.