Een flonkering van kleuren

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen soorten Mozaïek

Mozaïek

Accent en blikvanger

Een originele manier om een badkamer, woonkamer of keuken te versieren is het gebruik van mozaïek. Doordat elk mozaïek steentje anders is krijg je een prachtig effect. Er zijn veel verschillende soorten mozaïek verkrijgbaar. Rene Thijs natuursteen biedt een groot assortiment mozaïek aan, die we met regelmaat aanvullen met de meeste actuele stijlen en trends.

Mozaïektegels

Bij Rene Thijs natuursteen werken we met mozaïektegels. Dit zijn matten waarop de mozaïek is aangebracht. Deze passen wij toe in onder andere zwembaden. De matten kunnen in zijn geheel op de muur worden gelijmd en nadat Rene Thijs ze voor u heeft geplaatst is dit niet meer van een origineel mozaïek te onderscheiden.

Mozaïek bekijken

In onze showroom hebben we een uitgebreide selectie mozaïektegels, in allerlei soorten materialen en afmetingen. Daarnaast kunnen wij, via onze groothandels, een nog uitgebreidere selectie mozaïektegels leveren. Wij kunnen u voorzien van advies over hoe en waar mozaïek toe te passen is. U vindt bij ons de mozaïektegels van merken zoals Sicis, Ezarri Mosaico, Baerwolf en Boxer.

We adviseren u graag of mozaïek het geschikte materiaal is voor uw toepassing. Kom gerust langs of bel ons voor meer informatie.