Zelf online je huis inrichten

Vanzelfsprekend toch!
Home Online showroom

Online showroom

Combineer tegels en maak je eigen ontwerp.

Je kunt  nu zelf via onze website aan de slag. Kies een ruimte waarin je de tegels wilt zien.
Er zijn een aantal woonkamer-, badkamer-, keuken- en slaapkamer opstellingen weergegeven. Als je een ruimte gekozen hebt, dan kun je uit een groot assortiment aan vloer- en wandtegels kiezen. In deze tegelviewer is een groot deel van ons assortiment opgenomen en naast het selecteren op look kun je ook selecteren op kleur, vorm en formaat om de zoektocht naar de juiste tegels makkelijker te maken.

Zó gaat je ruimte er uitzien!

Welke wens je ook hebt op het gebied van natuursteen, wij maken hem waar. Laat je inspireren in onze online tegelviewer showroom met tegels van Rene Thijs Natuursteen. Zo kun je een aantal tegels “verzamelen” door ze te bewaren in de tegelviewer. Vervolgens kun je al deze gegevens gemaild krijgen als je je e-mailadres invult. Alle tegels in onze online showroom, zijn ook op voorraad in onze ‘offline’ showroom. Daar hebben een nog uitgebreider aanbod aanwezig. Wanneer je bij ons een afspraak maakt, zorgen wij dat de koffie klaarstaat.

Direct naar de tegelviewer

Benieuwd naar wat we  ‘offline’ voor u kunnen betekenen? Maak snel en makkelijk een afspraak via info@renethijsnatuursteen.nl of 0493-696443.