Piet Boon maakt je woning compleet

Vanzelfsprekend toch!
Home Piet Boon collectie by Douglas & Jones

Piet Boon collectie by Douglas & Jones

Wanden en vloeren vormen de basis van elk interieur, tegels en natuursteen spelen voor Studio Piet Boon daarin een onderscheidende rol. De Piet Boon collectie is ontstaan vanuit de behoefte om de Studio Piet Boon beleving in wand- en vloerbekleding te vernieuwen en verrijken. Het karakteristieke ingetogen kleurenpalet en de duurzame materialen, in combinatie met de functionele eigenschappen van keramiek en natuursteen, voorzien elk interieur van een uniek tijdloos Studio Piet Boon karakter.

De grote kracht achter deze tegelcollectie is naast de verschillende vormen en afwerkingen zeker ook haar bijzondere details. De typische kenmerken van basis materialen – zoals het ambachtelijke productieproces van handvorm wandtegels vervaardigd door handgedrukte klei uit een mal – zijn beter dan ooit herkenbaar in het design van de tegels opgenomen.

In onze showroom vindt u de gehele collectie van Piet Boon terug. We zijn een licenced dealer van Piet Boon by Douglas & Jones  en daar zijn we trots op. In de unieke kwaliteiten en waardes van dit product herkennen we onze eigen werkwijze: kwaliteit, vakmanschap en net dat beetje extra.