Oermaterialen in het buitengebied

Vanzelfsprekend toch!
Home Projecten Droomwoning in het groen

Droomwoning in het groen

Een droomlocatie. Vrij in de natuur. Gewerkt met natuurlijke materialen, uiteraard alleen maar met vakmanschap waargemaakt. Voor deze woning in het Brabantse buitengebied hebben we het keukenblad zo op maat gesneden dat alle aders natuurlijk doorlopen. Dit doen we uiteraard vanzelfsprekend in onze eigen Zagerij van Rene Thijs. Het keukenblad is gemaakt uit Cote d’azur natuursteen kwartsiet marmer. Van deze natuursteen marmer hebben we ook de maatwerk nissen gemaakt die de keuken zijn unieke uitstraling geven. De aders van het marmer kwartsiet lopen hier uiteraard ook keurig door.

Het gebruik van bijzondere materialen gaat verder in de hoofd badkamer die we bekleed hebben met Grigio Collemandina natuursteen marmer. Het toilet is omgeven door Cordoba Rain Grey natuursteen marmer en complimenteert hiermee de rest van de ruimte.

Het hart van het huis is de keuken. Het hart van het buitengebied is een buitenkeuken. Daar is er gebruik gemaakt van Neolith New York New York keramiek platen om de buitenruimte een luxe binnenuitstraling te geven.

Een buitenkans van een buitenproject waarin de keuze van natuurlijke materialen, esthetisch design en vanzelfsprekend vakmanschap tot een prachtig eindresultaat hebben geleid.

Dit project was een prachtige kans om op verschillende vlakken te kunnen laten zien wat natuursteen in een woning zo bijzonder maakt.

Bent u ook aan het dromen van uw droomlocatie? Maak eens een afspraak met ons en kom kijken in de showroom. Grote kans dat we uw droomproject werkelijkheid kunnen maken.

Vanzelfsprekend toch!