Strak doorleggen van natuurtinten

Vanzelfsprekend toch!
Home Projecten Neolith Keramiek als ideale wandbekleding

Neolith Keramiek als ideale wandbekleding

Niet elk project van Rene Thijs Natuursteen is online te delen. De prachtig verbouwde woonkamer of badkamer staat vaak in een privéwoning. En heel begrijpelijk delen we daar niet zomaar beelden van. Gelukkig mogen we af en toe een mooi en bijzonder werk presenteren. Zo ook deze woning nabij Eindhoven.

In samenwerking met Bouwbedrijf van Dinther en Leenders architecten hebben we hier gewerkt met keramische Neolith platen in de kleur Iron Grey.

De wandtegels zijn van keramiek. Voor de opzet van de wand zijn we in de kelder van de woning begonnen. De wandtegels zijn vervolgens helemaal doorgetrokken naar de bovenste verdieping. Deze tegels lopen door in de gevelbekleding aan de buitenzijde van de woning. De keukenkasten zijn bekleed met keramische tegels, allemaal in Neolith Iron Grey.

Voor dit unieke project is gekozen voor Neolith Iron Grey keramische tegels van wisselende hoogtes en lengtes. Hiermee wordt er een speels en organisch effect gecreëerd.

We kijken terug op prettige samenwerking met Bouwbedrijf van Dinther en Leenders architecten. Wederom een mooi afgerond project waarin we ons vakmanschap en onze kwaliteit hebben kunnen laten zien.

Wij maken het waar voor u.