De keuze maken is het halve werk

Vanzelfsprekend toch!
Home Tegel showroom

Tegel showroom

De Showroom van Rene Thijs Natuursteen is gevestigd in het Noord-Brabantse Asten. Een begrip als het gaat om natuursteen in de regio Eindhoven.

Hier hebben we met veel liefde een ruime selectie gemaakt van natuursteen en keramische tegels, die we meermaals per jaar aanvullen met een nieuwe en fris aanbod. Zoveel smaken, zoveel keuzes. Wanneer u al weet wat u zoekt, maar ook als u nog geen idee heeft welke keuze u gaat maken, staan we graag voor u klaar. Om u te voorzien van vrijblijvend advies in het maken van de beste keuze voor uw project, bent u bij ons aan het juiste adres. En ook als u simpelweg eens wilt komen kijken naar ons ruime aanbod bent u van harte welkom in onze showroom. We werken in onze showroom momenteel uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat u de juiste tijd en aandacht van ons krijgt. En goede koffie natuurlijk!

Assortiment

We zijn leverancier van verschillende grote merken, waaronder Neolith, Venis, Sicis, Viva, Mirage en Keope. En sinds begin 2017 ook met trots dedicated dealer van Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. We willen u graag een ruim aanbod aan kunnen bieden van natuursteen, composiet en keramische tegels waar we zelf ook achter staan. Smaken verschillen, maar kwaliteit is en blijft kwaliteit. En daar staan we voor.

Maken van de juiste keuze

Brabantse gastvrijheid en hartelijkheid kenmerkt ons bedrijf. Dat betekent natuurlijk dat de koffie altijd klaarstaat. Maar vooral dat wij altijd voor u klaarstaan. We denken graag met u mee en zoeken samen met u naar de best passende natuursteen of keramische tegels voor uw project. Chantal Verberne is onze expert op het gebied van tegelkeuze en staat graag voor u klaar in onze showroom. Met dat kopje koffie natuurlijk.

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di t/m vrij: 10.00 – 17.00
Zat: 10.00 – 15.00

We werken momenteel uitsluitend op afspraak.

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Maak snel en makkelijk een afspraak via info@renethijsnatuursteen.nl of 0493-696443.