Alleen het beste van het beste

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen

Natuursteen kopen bij Rene Thijs

Bent u op zoek naar natuursteen? Kom dan gerust langs in onze uitgebreide showroom in Asten. Wij tonen u graag onze mooie collectie natuursteen en keramiek voor binnen en buiten. Dus of u nu op zoek bent naar natuursteen voor in de badkamer, de keuken, de woonkamer of voor het terras, we hebben altijd een passend aanbod voor u.

Diverse natuursteen collecties

We voeren collecties van verschillende grote merken, waaronder Neolith, Venis, Sicis, Viva, Mirage, Altas Concorde en Keope. En sinds begin 2017 zijn we ook met trots dedicated dealer van Piet Boon tiles & stones by Douglas & Jones. Alle collecties worden in onze showroom in een sfeervolle presentatie getoond. We hebben een ruim aanbod in natuurstenen vloeren, natuursteen wandtegels en keramiek. Indien gewenst kunnen we ook de realisatie van het project voor u doen.

Natuursteen op maat

Lukt het nu niet om uit het aanbod in de showroom een keuze te maken dan kunnen wij altijd natuursteen op maat maken voor u. We beschikken namelijk over een zeer geavanceerde zagerij met watersnijmachine en CNC zaagmachine. Daar maken we de mooiste maatwerk producties voor zowel zakelijke als particuliere opdrachtgevers. We vertellen u er graag meer over.

Bel ons gerust voor een afspraak om de showroom te bezoeken. We ontvangen u graag.
De koffie staat altijd klaar!