Pas weg als het echt klaar is

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen plaatsen

Natuursteen plaatsen

Een prachtige natuursteen of keramische tegel uitkiezen is slechts de helft van het verhaal. Een natuursteen kan nog zo mooi zijn, wanneer deze uiteindelijk niet op de juiste manier wordt gelegd zult u daar weinig plezier van beleven. De keuze voor het juiste materiaal is de basis, de keuze voor de juiste vakman is het geheim van uw prachtige natuurstenen vloer. Bij Rene Thijs zijn we precies en nauwkeurig, op het belachelijke af en werken we alleen met de beste producten. Voor ons is het juiste voegmiddel en de juiste lijm even belangrijk als de natuursteen of keramische tegels die wij leggen. Voor minder doen we het niet. Dat is voor ons vanzelfsprekend.

Pas weg als het echt klaar is

Rene Thijs staat voor kwaliteit en vakmanschap. In onze eigen natuursteenzagerij maken we alles voor u op maat en hebben we hier zelf de laatste controle op. Die kwaliteit en zorg dragen we door, tot in uw eigen huis. Wij zijn de eerste die bij u binnenkomen om zelf alles in te meten en we verlaten uw woonkamer, keuken, badkamer, gang of terras pas als wij en u tevreden bent.

Rene Thijs heeft zelf een jarenlange ervaring in het tot in de puntjes afwerken van natuursteen projecten. De collega’s van Rene Thijs zijn hierop geselecteerd en staan allemaal garant voor een belachelijk precies vakmanschap waar u mee thuis kunt komen.

Voor ons zeer vanzelfsprekend, voor u een perfect resultaat. Daar staan wij voor!