Volop keuze

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen soorten

Natuursteen soorten

We hebben bewust de keuze gemaakt om vele natuursteen soorten op te nemen in onze collectie. We geven u namelijk graag iets te kiezen. Omdat smaken verschillen, maar ook omdat toepassingen verschillen. Niet al het natuursteen is geschikt voor iedere toepassing. Daarom hebben we ook hoogwaardige keramiek en composiet in onze showroom aanwezig. Online geven we u al wat meer informatie over de soorten natuursteen die u bij ons kunt kopen. Maar u bent natuurlijk van harte welkom voor een bezoek aan onze showroom. Daar kunnen we al uw vragen beantwoorden en laten zien welke mogelijkheden we u allemaal te bieden hebben.

Natuursteen tegels

In onze sfeervolle showroom bieden we u een goed overzicht van alle natuursteen tegels, keramische tegels en het mozaïek in onze collectie. We hebben een groot aanbod voor toepassing binnen en buiten.

Maatwerk uit onze zagerij

Ook in onze professionele zagerij verwerken wij diverse soorten natuursteen tot maatwerk producties. Wij verwerken onder andere keramiek, hardsteen, composiet, graniet en marmer. In onze zagerij kunnen we ook mozaïek op maat voor u realiseren. Ieder denkbare vorm of afbeelding kan in natuursteen voor u op maat gemaakt worden. Laat uw fantasie gerust de vrije loop.