Buiten genieten van uw terras

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuursteen terras

Natuursteen terras

Welk materiaal past buiten

De tuin als tweede woonkamer. Een oase van rust waar u naast prachtige natuur, ook graag wilt kunnen zitten en genieten. Maar welke natuursteen terrastegel is hiervoor nu het meest geschikt? Basalt, graniet, Belgisch hardsteen, leisteen en kalksteen zijn allemaal natuursteen varianten met ieder hun eigen eigenschappen en prijzen. Een buitentegel voor het terras moet aan andere eisen voldoen dan bijvoorbeeld een tegel in uw woonkamer. Afhankelijk van uw eigen wensen, kunnen wij u hier gericht advies in geven bij het maken van de juiste terrastegel voor uw tuin of oprit.

Keramische tegels

In onze eigen ervaring met het leggen van terrassen buiten, heeft de keramische buitentegel de meeste pluspunten. Keramische tegels voor buiten kunnen tegen vorst en water, zijn slijtvast, zeer onderhoudsvriendelijk, anitslip en verkleuren niet! Zowel schaduwrijke als zonverlichte stukken van uw terras zullen dus niet verkleuren. Daarnaast ook ideaal voor het geven van een BBQ, omdat keramische tegels zeer makkelijk schoon te houden zijn en tegen hoge temperaturen kunnen. Dit komt omdat een keramische tegel hard gebakken is, hierdoor is de toplaag compleet gesloten. Mos, algen en vuil kan dan alleen op de toplaag gaan zitten van de tegel, maar kunnen zich niet gaan hechten. Hierdoor kunt uw terras eenvoudig schoonhouden.

Zelf ervaren

Er zijn tegenwoordig keramische tegels met een natuursteen look en feel die niet van echt is te onderscheiden. Wij werken graag met keramische tegels en hebben hier veel ervaring mee. In onze zagerij kunnen we deze tegels in elke gewenste maat voor u verzagen. En wilt u graag toch even voelen en zien hoe deze keramische tegels en onze natuursteen terrastegels in het echt zijn? U bent van harte welkom in onze showroom.