Tijdloos en toch modern

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuursteen badkamer

Uw natuursteen badkamer tegels uitkiezen

Een mooi ingerichte badkamer valt of staat bij het kiezen van de juiste tegels. Dit is in eerste instantie een kwestie van uw eigen smaak. Wat u niet mooi vindt, gaat uiteindelijk niet leiden tot de badkamer van uw dromen. Daarnaast zijn er enkele andere elementen van belang in de definitieve keuze voor uw badkamer met natuursteen. Naast smaak is de kleur van de tegels in een badkamer doorslaggevend voor het uiteindelijke resultaat. De grootte van uw vloertegels en wandtegels in de badkamer heeft invloed op de ruimtelijke beleving.

Natuursteen passend bij uw badkamer

De keuze voor het juiste materiaal is echter de basis van elke badkamer. Of u nou voor keramische tegels gaat of op zoek bent naar de marmer voor uw wastafelblad, wij zorgen altijd voor de beste materialen. Niet alleen de tegels, maar ook de waterdichte coating, lijm, kit en voegsel zijn van de allerhoogste kwaliteit. Badkamers vallen onder de zogeheten natte ruimtes van een huis. Het is dus van belang dat een badkamer waterdicht is. Wij verzorgen zelf het waterdicht maken van uw doucheruimte. De basis die u niet ziet, maar des te belangrijker is. Vanzelfsprekend.

Veilig, comfortabel en schoon

Naast de uitstraling is een goede badkamer makkelijk in onderhoud, comfortabel in gebruik en veilig voor u. Een vloer van natuursteen is prachtig om te zien, maar kan desondanks glad worden. Ook kan een vloer van natuursteen in de winter koud zijn. Bij Rene Thijs kunnen we de meeste tegels van antislip voorzien. En voor het plaatsen van vloerverwarming op maat, werken we samen met bedrijven die kwaliteit net zo vanzelfsprekend vinden als wij. Vanzelfsprekend voor ons, wel zo veilig voor u.