Het hart van uw huis

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen kopen Natuursteen keukentegels

Natuursteen keukentegels

Keukens verkopen huizen

Het wordt vaak gezegd dat een huis wordt gekozen op basis van de keuken. Een keuken waar u trots op kunt zijn en waar u zich prettig in voelt, zien wij dan ook niet als een overbodige luxe. Een keuken die je uitnodigt aan tafel te komen, begint bij de vloertegels. En een keuken waar je ook daadwerkelijk graag wilt gaan koken, komt mede door het werkblad en de wandtegels.

Natuursteen werkblad passend bij uw keuken

Wat vaak als eerste opvalt in een keuken, is het werkblad. Deze zijn er in allerlei kleuren, diktes en materialen. Maar welk werkblad past nu het beste in uw keuken? Hierin zijn 2 punten belangrijk: uitstraling en gebruik. Een prachtig natuursteen werkblad in uw keuken kan er fantastisch uitzien, maar is wellicht niet zo onderhoudsvriendelijk. Goed om van te voren te weten welke voor- en nadelen er aan de keuze van uw materiaal kunnen zitten. Graniet, marmer, hardsteen, keramiek, en composiet hebben hierin allemaal hun eigen karakteristieke eigenschappen.

De moderne tegel of toch klassiek

Een keuken en een badkamer zijn vaak ruimtes in huis die niet elk jaar verbouwd gaan worden. Bij het afwegen van uw keuze voor tegels in de keuken is het daarom van belang af te wegen of u voor een wat meer tijdloos design gaat. Of toch voor die gewaagde spatwand van wandtegels? Vindt u die spatwand straks nog net zo leuk? Wij helpen u graag met het maken en vergelijken van alle mogelijkheden. Voor iedere keukenstijl hebben wij een passende tegel. En past het niet? Dan maken wij het op maat voor u. Vanzelfsprekend.