Een stuk geschiedenis in huis

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteen soorten Hardsteen

Hardsteen

Een hardstenen vloer is voor het leven

Belgisch hardsteen is erg populair. Dit komt vooral omdat deze hardsteen een tijdloze natuursteen is. Belgisch hardsteen is een prachtige vloer waar u meer dan een mensenleven mee vooruit kan. Een bijzondere eigenschap is dat fijne krasvorming en lichte slijtage echter bij deze steensoort horen. Dat is een belangrijk kenmerk van het karakter van deze hardsteen natuursteen. Hoe langer een Belgisch hardsteen vloer ligt, hoe mooier hij wordt!

Hardsteen voor Buiten

Wanneer u Belgisch hardsteen buiten gaat gebruiken, moet u rekening houden met verkleuring. Dit hoort bij de steen. Het verkleuren van de Belgisch hardsteen doet overigens niets af aan de kwaliteit van de steen. Deze blijft, zoals te zien aan bijv. oude gebouwen prima. Sterker nog, de echte liefhebbers vinden het verkleuren ook helemaal niet erg.

Wij geven u graag advies voor het onderhouden van uw vloer of werkblad, waardoor u nog jarenlang kunt genieten van uw hardsteen.
We adviseren u graag of hardsteen een geschikt materiaal is voor uw toepassing. Kom gerust langs of bel ons voor meer informatie.