De koffie staat altijd klaar

Vanzelfsprekend toch!
Home Natuursteenbedrijf Rene Thijs

Natuursteenbedrijf Rene Thijs

Rene Thijs Natuursteen is gevestigd in het Noord-Brabantse Asten. Brabantse gastvrijheid en hartelijkheid kenmerkt ons bedrijf. Dat betekent natuurlijk dat de koffie altijd klaarstaat. Maar vooral dat wij altijd voor u klaarstaan. We zetten voor onze klanten net dat ene stapje extra. We zijn trots op ons werk, helemaal als onze klanten echt blij zijn met het eindresultaat. Daarom werken we in onze showroom ook uitsluitend op afspraak. Zo kunnen we er altijd voor zorgen dat U de juiste tijd en aandacht van ons krijgt. En goede koffie natuurlijk!

Ervaren vakspecialist

Oprichter en gezicht van het bedrijf, Rene Thijs, begon zijn carrière al op jonge leeftijd als tegelzetter. Hij heeft zich met veel gedrevenheid en passie voor zijn vak ontwikkeld tot de trotse eigenaar van het gelijknamige bedrijf. Het hart van Rene gaat letterlijk sneller kloppen van natuursteen en hoogwaardige tegelprojecten. Hij heeft dan ook al vele prachtige werken gerealiseerd.

Klein team, grootse projecten

Binnen Rene Thijs Natuursteen heeft hij gelijkgestemde vakspecialisten om zich heen verzameld. Rene Thijs Natuursteen heeft een klein en hecht team dat tot grootse projecten in staat is. De vakspecialisten werken allemaal met dezelfde passie en precisie als Rene. De showroom en het kantoor worden verzorgd door Chantal Verberne. Zij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Zodat de vakmannen zich kunnen focussen op precisiewerk van het hoogste niveau!

Benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen? Maak snel en makkelijk een afspraak via info@renethijsnatuursteen.nl of 0493-696443.