Het beste product van de beste kwaliteit

Vanzelfsprekend toch!
Home Neolith collectie

Neolith collectie

Neolith is een keramische tegel met diverse vloertegelformaten. Ze vallen op door hun ruime afmetingen waardoor we flexibel kunnen zijn met gewenste vormen en maten.

Een van de onderscheidende kenmerken van Neolith is de verschillende diktes van het materiaal: wij werken zelf met 6, 12 en een enkele keer 20 mm dik. De keuze is afhankelijk van de soort toepassing van de Neolith tegels. Voor vloeren en wandbekleding gebruiken wij 6 mm. De dikte van 12 mm is voor de meest veeleisende toepassingen van het product, zoals werkbladen en aanrechtbladen in de keuken.

Neolith komt in 6 verschillende afwerkingen

  • Satin: volledig mat afgewerkt en bijzonder bestendig. Ideaal voor restaurants, kantoren en andere bedrijfstoepassingen.
  • Silk: een matte afwerking met een lichte laklaag die een subtiele glans geeft en zacht aanvoelt. Coating die gemakkelijk schoon te maken is.
  • Riverwashed: deze textuur voelt ruw aan door duidelijk reliëf en diepte.
  • Natural Honed: deze textuur voelt ruwer en toch zacht aan door verzoeting van de plaat.
  • Nanotech Polished schittert met een perfecte weerspiegeling die diepte en elegantie aan het materiaal geeft.
  • Décor Polished schittert met een perfecte weerspiegeling die diepte en elegantie aan het materiaal geeft.

Keramieken tegels plaatsen van hoogwaardige kwaliteit, met een belachelijke precieze afwerking, dat is waar we goed in zijn. Werken met afwijkende maten en grote formaten is ons specialisme.

De voordelen van Neolith keramiek zijn enorm.

Neolith is bestand tegen hoge temperaturen en UV-stralen. Het is bestand tegen ijs en vorst, ondoordringbaar en krasbestendig. Neolith is gemakkelijk schoon te maken en hygiënisch. Het materiaal is bestand tegen buigen en geschikt voor ruimtes waar veel gelopen wordt. 100% natuurlijk en 100% recyclebaar.

Wij werken graag met Neolith keramische tegels en hebben hier veel ervaring mee. In onze zagerij kunnen we deze tegels in elke gewenste maat voor u waterstraal snijden met onze Resato waterstraalsnijmachine. En wilt u graag toch even voelen en zien hoe deze keramische tegels in het echt zijn? U bent van harte welkom in onze showroom.

 

Kijk ook eens bij onze projecten voor voorbeelden van werken met Neolith materialen.