Een ligdouche van natuursteen.

Vanzelfsprekend toch!
Home Projecten Villa met luxe wellness

Villa met luxe wellness

In deze betoverende villa hebben we een wel heel bijzonder project waar mogen maken. Gedurende een jaar hebben we al het natuursteen en tegelwerk in deze villa mogen verzorgen. Werkelijk alles in dit werk is door ons op maat gemaakt.

De natuurstenen vloeren en trappen, de zwembadranden uit keramische tegels. In het zwembad zijn Neolith platen verwerkt, de whirlpool, de sauna en de stoomcabines zelf zijn met Sicis mozaïek vervaardigd. Het meest bijzondere aan dit project is misschien nog wel de lichtdoorlatende ligdouche die volledig uit natuursteen vervaardigd is. De ligdouche hebben we gemaakt met lichtdoorlatende Quartz platen.

Voor dit unieke project is gekozen voor keramische grote tegels van 120 x 120 cm op de vloeren in de wellness. Mozaïeken van onder andere Sicis. Bourgondische dallen zijn in strokenverband gebruikt op de begane grond. De barren zijn vervaardigd uit Onyx.

We kijken terug op een echt droomproject. Waarin we ons vakmanschap en onze kwaliteit helemaal hebben kunnen laten zien. Werkelijk tot in ieder detail.

Wij maken het waar voor u.